Тема: Приготування супів
1. Приготування овочевого пасерування
2. Приготування супів з крупами, макаронними виробами та бобовими.
2. Приготування супів з крупами, макаронними виробами та бобовими.
Тема: Приготування страв з яєць
1. Презентація
2. Мийка яєць
4.Теоретичний і практичний матеріал по темі: Смаження яєць
ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ І ГАРНІРІВ З ОВОЧІВ
https://drive.google.com/file/d/1aKsZgGUElQCwsnLosBDnqSBw3crPY59I/view?usp=sharing
1. Організація роботи в соусному відділенні, інструмент, інвентар,посуд. Робота зі збірником рецептів. Визначення % відходів.
https://drive.google.com/file/d/1aKsZgGUElQCwsnLosBDnqSBw3crPY59I/view?usp=sharing
2.Страви і гарніри з варених та припущених овочів: картопля відварна, картопляне пюре, капуста відварна
https://drive.google.com/file/d/119_nLn4ZjuH8HWsy1JbFy3NFr-WxqvED/view?usp=sharing
3.Страви та гарніри з смажених і запечених овочів: картопля смажена основним способом з сирої та вареної.
https://drive.google.com/file/d/1HXHcRcgfp8SoFEoGtUz3wNc4Vy4V7YI_/view?usp=sharing
ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ І ГАРНІРІВ З ОВОЧІВ
https://drive.google.com/file/d/1aKsZgGUElQCwsnLosBDnqSBw3crPY59I/view?usp=sharing
1. Організація роботи в соусному відділенні, інструмент, інвентар,посуд. Робота зі збірником рецептів. Визначення % відходів.
https://drive.google.com/file/d/1aKsZgGUElQCwsnLosBDnqSBw3crPY59I/view?usp=sharing
2.Страви і гарніри з варених та припущених овочів: картопля відварна, картопляне пюре, капуста відварна
https://drive.google.com/file/d/119_nLn4ZjuH8HWsy1JbFy3NFr-WxqvED/view?usp=sharing
3.Страви та гарніри з смажених і запечених овочів: картопля смажена основним способом з сирої та вареної.
https://drive.google.com/file/d/1HXHcRcgfp8SoFEoGtUz3wNc4Vy4V7YI_/view?usp=sharing
4. Картопля смажена у фритюрі, картопля запечена
https://drive.google.com/file/d/1UJa4qXrH4f_QdyPVgk8FCRKTXDYzVZBQ/view?usp=sharing
5. Приготування запіканки з овочів
https://drive.google.com/file/d/1FPzQtJVZn5M9XFp7uVu16Je1seZiqF67/view?usp=sharing
Пригоування прісного тіста та виробів з нього
І. Ознайомлення з борошняним цехом. Інструктаж за змістом занять, організація робочого місця, безпеки праці. Огранізація роботи в борошняному цеху для приготування тіста та виробів з нього.
Приготування прісного тіста та формування локшини.
https://drive.google.com/file/d/1JhF5S94GmfAa2CedWJ1jcQ3HZZZ2lpER/view?usp=sharing
ІІ. Приготування прісного тіста та формування галушок
https://drive.google.com/file/d/1vE6SNEZ1iGArb2rXnHWb5NSV0OTa6Rwj/view?usp=sharing
ІІІ. Приготування прісного тіста а формування вареників з різними фаршами
https://drive.google.com/file/d/1btlhGjhFCQEOOlsAMOIbXUWQwThbR2A4/view?usp=sharing
IY. Приготування прісного тіста та формування пельменів
https://drive.google.com/file/d/1Lqad9RwhjrOP6jIhRdtw7eHiqwtnVrHh/view?usp=sharing
ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА КУХАР( кваліфікація 3 розряду)
29.05.2020р.
1.Ознайомлення із закладом ресторанного господарства.
Організація охорони праці на підприємстві.
https://drive.google.com/file/d/1UxtoBMnpi7Q00orzAOJYlsgb45WgsCo3/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1fCzvM5NYsgtwG_Q9vdn3UbfPMr-ug4y-/view?usp=sharing
2. Промивання, обчищення, нарізування овочів та зелені;
розморожування м’яса, риби.
01.06.2020р.
https://drive.google.com/file/d/1h2K6qKM93lpAkpi8ZNn8laXfU71b-oFr/view?usp=sharing
-Картопля відварна
https://drive.google.com/file/d/1_4LBTMOIkbszDQ0E_mnqQ1atKJewoNuN/view?usp=sharing
02.06.2020р.
-Овочі припущені з жиром
https://drive.google.com/file/d/1sKHR7qQFWuUXXjD6-hjSJs4ycvOpi_PZ/view?usp=sharing
03.06.2020р.
- Морква у молоці
https://drive.google.com/file/d/1oOyLQVGoxaihEQR9xQBBrqSkuFq3zgSC/view?usp=sharing
04.06.2020р.
- Капуста відварна;
https://drive.google.com/file/d/1usG4y8IZERsx3RgeoYyskILzNWCRa72R/view?usp=sharing
05.06.2020р.
-Розморожування риби
https://drive.google.com/file/d/1Glxkqi31OcHINSSCEMETDx5-2FB_ARyn/view?usp=sharing
3.Потрошіння риби, птиці, дичини
09.06.2020
Відтавання мороженої риби
https://drive.google.com/file/d/1Glxkqi31OcHINSSCEMETDx5-2FB_ARyn/view?usp=sharing
10.06.2020
Потрошіння лускової , безлускової риби
https://drive.google.com/file/d/1IlDZTrKfpqyiHxq0FmIeHt8NJ55FjlDd/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1UG_RTkUP7MgqhCOXK7bL3cwIXfHfKHlo/view?usp=sharing
11.06.2020
- Особливості розбирання безлускової риби
https://drive.google.com/file/d/1c53bevRCbYVgLFs3aG5KaQAmYA0vWjCN/view?usp=sharing
12.06.2020
- Особливості розбирання осетрових порід риб
https://drive.google.com/file/d/1VZzm3Y49V_CF6RgSwRw28pPyI6HvQs40/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/18aM5mqHGRs1txhkyll2_z6lulR4RTxQh/view?usp=sharing
15.06.2020
- Приготування н/ф для котлет з риби
https://drive.google.com/file/d/11BINyhXNLHyC_JG4JyWnFy3bLpqQckid/view?usp=sharing
16.06.2020
- Потрошіння дичини; потрошіння птиці
https://drive.google.com/file/d/1c26djQ-lH0ExiFX4RPzROp07d-8FYbdy/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/12hPgOH3Q6cknB5EFSnsPJpvK6Dem-By4/view?usp=sharing
3. Варінння картоплі та інших овоіч, бобових, макаронних виробів, каш.
17.06.2020
Картопляне пюре
https://drive.google.com/file/d/1X6UPp7HaX7L27lILvLyygaTfveOwyOqb/view?usp=sharing
18.06.2020
Квасоля відварна
https://drive.google.com/file/d/1aFZx6pvcrA1-derR_uItmz9nLRm2loPg/view?usp=sharing
19.06.2020
Каша розсипчаста з грибами і цибулею
https://drive.google.com/file/d/1VHwyAQ_PBGlPenFWjQwU7maL1tpPUrDG/view?usp=sharing
20.06.2020
Запіканка з манної крупи
https://drive.google.com/file/d/1Z69aQRCkALciPacUCu3f1_Nu9gxb8-GD/view?usp=sharing
15.01.2021р
Приготування котлетної маси та н/ф з неї: шніцелі, зрази та інш. Приготування н/ф із субпродуктів:печінка смажена, мозок відварний, серце варене. Заправляння птиці.Приготування котлетної маси з птиці та н/ф з неї: котлети, биточки
та інш. Приготування н/ф з котлетної маси з птиці: котлети пожарські та інш. Вимоги до якості, строк зберігання.
Приготування страв з круп, макаронних виробів і бобових
І. а) Ознайомлення з гарячим цехом. Інструктаж з охорони праці, безпеки життєдіяльності.Приготування каш різної консистенції: розсипчасті, в’язкі, рідкі. Вимоги до якості каш. Відпуск.
(Ознайомлення з гарячим цехом- у вигляді презентації. “Українська кухня" Доцяк В.С Львів: Оріяна-Нова 1998р.
Приготувати кашу розсипчасту з гречаної крупи за допомогою інструкційно- технологічної картки
- дати органоліптичну оцінку якості сировині;
- надати відеозвіт або фотозвіт через Viber. .
ІІ. Приготування страв з макаронних виробів: макарони відварні з жиром, сметаною, сиром. Інструктаж з охорони праці, безпеки життєдіяльності.Вимоги до якості. Відпуск.
ІІІ. Приготування страв з бобових:.квасоля тушкована з крупами та овочами. Вимоги до якості. Відпуск.Інструктаж з охорони праці, безпеки життєдіяльності.
Немає коментарів:
Дописати коментар