Загальна кількість переглядів сторінки

Дистанційне навчання




Тема: Приготування супів




Тема: Приготування страв з яєць


4.Теоретичний і практичний матеріал по темі: Смаження яєць
ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ І ГАРНІРІВ З ОВОЧІВ
https://drive.google.com/file/d/1aKsZgGUElQCwsnLosBDnqSBw3crPY59I/view?usp=sharing

1. Організація роботи в соусному відділенні, інструмент, інвентар,посуд. Робота зі збірником рецептів. Визначення % відходів.

https://drive.google.com/file/d/1aKsZgGUElQCwsnLosBDnqSBw3crPY59I/view?usp=sharing


2.Страви і гарніри  з варених  та припущених овочів: картопля відварна, картопляне пюре, капуста відварна

https://drive.google.com/file/d/119_nLn4ZjuH8HWsy1JbFy3NFr-WxqvED/view?usp=sharing
3.Страви та гарніри з смажених і запечених овочів: картопля смажена основним способом з сирої та вареної.

https://drive.google.com/file/d/1HXHcRcgfp8SoFEoGtUz3wNc4Vy4V7YI_/view?usp=sharing


4. Картопля смажена у фритюрі, картопля запечена




https://drive.google.com/file/d/1UJa4qXrH4f_QdyPVgk8FCRKTXDYzVZBQ/view?usp=sharing




5. Приготування запіканки з овочів




https://drive.google.com/file/d/1FPzQtJVZn5M9XFp7uVu16Je1seZiqF67/view?usp=sharing




Пригоування прісного тіста та виробів з нього






І. Ознайомлення з борошняним цехом. Інструктаж за змістом занять, організація робочого місця, безпеки праці. Огранізація роботи в борошняному цеху для приготування тіста та виробів з нього.

Приготування прісного тіста та формування локшини.



https://drive.google.com/file/d/1JhF5S94GmfAa2CedWJ1jcQ3HZZZ2lpER/view?usp=sharing




ІІ. Приготування прісного тіста та формування галушок






https://drive.google.com/file/d/1vE6SNEZ1iGArb2rXnHWb5NSV0OTa6Rwj/view?usp=sharing 


ІІІ. Приготування прісного тіста а формування вареників з різними фаршами




https://drive.google.com/file/d/1btlhGjhFCQEOOlsAMOIbXUWQwThbR2A4/view?usp=sharing





IY. Приготування прісного тіста та формування пельменів




https://drive.google.com/file/d/1Lqad9RwhjrOP6jIhRdtw7eHiqwtnVrHh/view?usp=sharing








ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА КУХАР( кваліфікація 3 розряду)



29.05.2020р.

1.Ознайомлення із закладом ресторанного господарства.


Організація охорони праці на підприємстві.
https://drive.google.com/file/d/1UxtoBMnpi7Q00orzAOJYlsgb45WgsCo3/view?usp=sharing 


https://drive.google.com/file/d/1fCzvM5NYsgtwG_Q9vdn3UbfPMr-ug4y-/view?usp=sharing

2. Промивання, обчищення, нарізування овочів та зелені;
розморожування м’яса, риби.
01.06.2020р.

https://drive.google.com/file/d/1h2K6qKM93lpAkpi8ZNn8laXfU71b-oFr/view?usp=sharing
-Картопля відварна
https://drive.google.com/file/d/1_4LBTMOIkbszDQ0E_mnqQ1atKJewoNuN/view?usp=sharing
02.06.2020р.
-Овочі припущені з жиром


https://drive.google.com/file/d/1sKHR7qQFWuUXXjD6-hjSJs4ycvOpi_PZ/view?usp=sharing

03.06.2020р.
- Морква у молоці
https://drive.google.com/file/d/1oOyLQVGoxaihEQR9xQBBrqSkuFq3zgSC/view?usp=sharing

04.06.2020р.
- Капуста відварна;
https://drive.google.com/file/d/1usG4y8IZERsx3RgeoYyskILzNWCRa72R/view?usp=sharing




05.06.2020р.

-Розморожування риби 
https://drive.google.com/file/d/1Glxkqi31OcHINSSCEMETDx5-2FB_ARyn/view?usp=sharing 



3.Потрошіння риби, птиці, дичини


09.06.2020



Відтавання мороженої риби




https://drive.google.com/file/d/1Glxkqi31OcHINSSCEMETDx5-2FB_ARyn/view?usp=sharing



10.06.2020



Потрошіння лускової , безлускової риби




https://drive.google.com/file/d/1IlDZTrKfpqyiHxq0FmIeHt8NJ55FjlDd/view?usp=sharing




https://drive.google.com/file/d/1UG_RTkUP7MgqhCOXK7bL3cwIXfHfKHlo/view?usp=sharing

11.06.2020


- Особливості розбирання безлускової риби

https://drive.google.com/file/d/1c53bevRCbYVgLFs3aG5KaQAmYA0vWjCN/view?usp=sharing


12.06.2020


- Особливості розбирання осетрових порід риб



https://drive.google.com/file/d/1VZzm3Y49V_CF6RgSwRw28pPyI6HvQs40/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/18aM5mqHGRs1txhkyll2_z6lulR4RTxQh/view?usp=sharing





15.06.2020

- Приготування н/ф для котлет з риби



https://drive.google.com/file/d/11BINyhXNLHyC_JG4JyWnFy3bLpqQckid/view?usp=sharing






16.06.2020

- Потрошіння дичини; потрошіння птиці
https://drive.google.com/file/d/1c26djQ-lH0ExiFX4RPzROp07d-8FYbdy/view?usp=sharing




https://drive.google.com/file/d/12hPgOH3Q6cknB5EFSnsPJpvK6Dem-By4/view?usp=sharing
                   
3. Варінння картоплі та інших овоіч, бобових, макаронних виробів, каш. 



17.06.2020



Картопляне пюре



https://drive.google.com/file/d/1X6UPp7HaX7L27lILvLyygaTfveOwyOqb/view?usp=sharing


18.06.2020

Квасоля відварна


https://drive.google.com/file/d/1aFZx6pvcrA1-derR_uItmz9nLRm2loPg/view?usp=sharing 



19.06.2020



Каша розсипчаста з грибами і цибулею



https://drive.google.com/file/d/1VHwyAQ_PBGlPenFWjQwU7maL1tpPUrDG/view?usp=sharing





20.06.2020

Запіканка з манної крупи




https://drive.google.com/file/d/1Z69aQRCkALciPacUCu3f1_Nu9gxb8-GD/view?usp=sharing





15.01.2021р

Приготування котлетної маси та н/ф з неї: шніцелі, зрази та інш. Приготування н/ф із субпродуктів:печінка смажена, мозок відварний, серце варене. Заправляння птиці.Приготування котлетної маси з птиці та н/ф з неї: котлети, биточки

та інш. Приготування н/ф з котлетної маси з птиці: котлети пожарські та інш. Вимоги до якості, строк зберігання.








Приготування страв з круп, макаронних виробів і бобових

І.     а) Ознайомлення з гарячим цехом. Інструктаж з охорони праці, безпеки життєдіяльності.Приготування каш різної консистенції: розсипчасті, в’язкі, рідкі. Вимоги до якості каш. Відпуск.
(Ознайомлення з гарячим цехом- у вигляді  презентації. “Українська кухня" Доцяк В.С Львів: Оріяна-Нова 1998р.  
Приготувати кашу розсипчасту  з гречаної крупи за допомогою інструкційно- технологічної картки
- дати органоліптичну оцінку якості сировині;
- надати відеозвіт або фотозвіт через Viber. .

















ІІ. Приготування страв з макаронних виробів: макарони відварні з жиром, сметаною, сиром. Інструктаж з охорони праці, безпеки життєдіяльності.Вимоги до якості. Відпуск.





ІІІ. Приготування страв з бобових:.квасоля тушкована з крупами та овочами. Вимоги до якості. Відпуск.Інструктаж з охорони праці, безпеки життєдіяльності.







Немає коментарів:

Дописати коментар